Ambassadrice Charlotte Puts

Charlotte Puts (17 maart 1996) is een Nederlands golfspeelster. Ze werd tijdens de Golf Awards van 2013 tot Golf Talent van het Jaar bekroond. Puts komt uit een gezin met vijf kinderen. Ze wonen in Weert en het hele gezin speelt golf. Puts begon in 2004 op Golfclub Crossmoor, waar ze les kreeg van Roel Verdonschot. Ze speelt nu op de Eindhovensche Golf, waar ook Ileen Domela Nieuwenhuis lid is, en waar ze in de hoofdklasse competitie speelt.

We zijn trots dat ze ons initiatief een warm hart toedraagt en het nut van een trainingsprogramma in Limburg voor enthousiaste jeugdige golftalenten uit de regio die verder willen mee uitdraagt.

Onze trotse partners

De partners van TGA Limburg zijn bedrijven en organisaties met een hart voor de (top) golfsport. Zij willen samen een excellente (top)sportomgeving in Limburg realiseren waar golftalenten de mogelijkheid krijgen om hun droom waar te maken.

Wilt u meer weten over een eventueel partnership of heeft u nog vragen? Stuur ons dan uw vraag of geef uw belangstelling aan ons door. Dit kunt u doen door de contactpagina te bezoeken: contactpagina.

Onze golfbaanpartners

Er is nauw contact met de Limburgse golfbanen en Limburg Golfland

  • Wekelijkse trainingen: TGA is vaste gast op een aantal Limburgse golfbanen (regionale spreiding en op basis van eigenschappen banen)
  • Voorwaarde lidmaatschap TGA: Om lid te worden van TGA Limburg is het voorwaarde dat een talent lid is van een Limburgse Golfbaan. De kennis van de TGA Limburg pro’s wordt gedeeld met de homepro’s van de talenten en vice versa. Deze kennis wordt gedeeld via bijeenkomsten, informeel en via  terugkerende geplande gesprekken op basis van de periodisering van de speler.
  • Samenwerking Limburg Golfland (12 Limburgse Golfaccommodaties): Er zijn uniforme afspraken tussen TGA en Limburg Golfland m.b.t. afspraken op de baan bij gebruik door de TGA op het gebied van kosten, maar ook op het gebied van breedtesport/schoolgolf; Intentie is om binnen het beschikbare budget zoveel mogelijk scholen/kinderen te faciliteren.
  • Algemeen nauwe contacten met alle Limburgse golfbanen.