nieuwsberichten

ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGERS GEVRAAGD TIJDENS HET CAMPINE JUNIOR GOLF CLASSIC OP DE HERKENBOSCHE VAN 10 T/M 14 JULI 2019

De organisatie van het Campine Junior Golf Classic is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers binnen de Limburgse Jeugdcommissies of ouders die van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli een dag of dagdeel willen helpen met spotten en starten. Bent u geïnteresseerd, stuur dan een mail naar maurice@deherkenbosche.nl.

n5

ZATERDAG 29 JUNI A.S. KWALIFICATIETOERNOOI JUNIOR GOLF CLASSIC VOOR LIMBURGSE JEUGDLEDEN

Van 10 t/m 14 juli 2019 wordt de derde editie van het Campine Junior Golf Classic gehouden op de Herkenbosche. Dit internationale toernooi wordt over 3 dagen gespeeld, zonder cut. Voor ambitieuze Limburgse jeugdgolfers die niet rechtstreeks kunnen deelnemen aan het Campine Junior Golf Classic, organiseren we een kwalificatietoernooi op zaterdag 29 juni a.s. Deze dag wordt gespeeld om twee wildcards voor het hoofdtoernooi! Ben jij of ken jij een Limburgs jeugdlid met ambitie, jonger dan 21 jaar, een handicap van 15 of lager en kun je niet rechtstreeks deelnemen aan het Campine Junior Golf Classic? Schrijf dan in voor het kwalificatietoernooi op zaterdag 29 juni a.s., vanaf 15.00 uur. De winnaars van de wildcards zijn zeker van deelname aan het toernooi!

n4

SAMENWERKING GOLFVERENIGINGEN

Aangezien golf door inspanning van Top Golf Academie Limburg sinds begin dit jaar wordt aangeduid als kanssport in Limburg, hebben we toegang tot scholen, scholengemeenschappen en maken we gebruik van de kennis van Topsport Limburg ter introductie van de golfsport in Limburg. Top Golf Academie Limburg gaat dit zoals aangekondigd faciliteren en ondersteunen, we zullen van start gaan met een pilot in Roermond en omstreken en vanuit hier doen we ervaring op om de golfsport in Limburg een impuls te geven. Golfverenigingen die ons een warm hart toedragen willen we uiteraard graag in dit traject meenemen. Indien er vanuit het bestuur en/of de jeugdcommissie interesse is om aan deze wervingscampagne deel te nemen, dan vernemen wij dat graag, zodat we alle provinciale instituten in kennis kunnen stellen en met de geïnteresseerde vereniging(en) tot een optimale samenwerking kunnen komen.

n3

TOP GOLF ACADEMIE LIMBURG ONDERSTEUNT CAMPINE JUNIOR GOLF CLASSIC

De derde editie van het toernooi wordt gehouden van 10 t/m 14 juli 2019 op de locatie van Topsport Limburg partner DeHerkenbosche, voormalige gastheer van de Challenge Tour. De Campine Junior Golf Classic is trots onderdeel van een gevestigde naam op de internationale Global Junior Golf kalender. Spelers tot en met 21 jaar strijden onder andere voor World Amateur Golf Ranking punten en kunnen zich nu registreren via hun Global Junior Golf-account. De handicap grens voor jongens is 5.0 en voor meisjes 8.0. Ook de leden van Top Golf Academie Limburg zullen hier aan deelnemen. Meer info: www.globaljuniorgolf.com

n2

SUCCESVOLLE SELECTIEMIDDAG 22 APRIL J.L.

We kijken terug op een geslaagde selectietraining van onze mogelijke top golfers in spe. Acht ambitieuze Limburgse talenten lieten zich van hun beste kant zien, wij zijn positief verrast door de kwaliteit en betrokkenheid. De vervolggesprekken worden momenteel gepland, door de positieve reacties verwachten wij hier veel van. Bekijk hier meer foto's van de selectiemiddag.

n1