partners-banner

ambassadrice charlotte puts

Charlotte Puts (17 maart 1996) is een Nederlands golfspeelster. Ze werd tijdens de Golf Awards van 2013 tot Golf Talent van het Jaar bekroond. Puts komt uit een gezin met vijf kinderen. Ze wonen in Weert en het hele gezin speelt golf. Puts begon in 2004 op Golfclub Crossmoor, waar ze les kreeg van Roel Verdonschot. Ze speelt nu op de Eindhovensche Golf, waar ook Ileen Domela Nieuwenhuis lid is, en waar ze in de hoofdklasse competitie speelt.

We zijn trots dat ze ons initiatief een warm hart toedraagt en het nut van een trainingsprogramma in Limburg voor enthousiaste jeugdige golftalenten uit de regio die verder willen mee uitdraagt.

partners van stichting top golf academie

De partners van TGA Limburg zijn bedrijven en organisaties met een hart voor de (top) golfsport. Zij willen samen een excellente (top)sportomgeving in Limburg realiseren waar golftalenten de mogelijkheid krijgen om hun droom waar te maken.

Wilt u meer weten over een eventueel partnership of heeft u nog vragen? Stuur ons dan uw vraag of geef uw belangstelling aan ons door. Dit kunt u doen door de contactpagina te bezoeken: contactpagina.